OM OSS

LÄR KÄNNA OSS

Vi på Redokorrekt är din pålitliga partner för redovisningstjänster.

Vi är strategiskt belägna i Malmö och stolta över att vara en del av Malmös affärscommunity.

Vår Vision

Redokorrekt grundades för att erbjuda skräddarsydda och effektiva redovisningstjänster till företag och företagare. Vi vill inte bara vara redovisningskonsulter, vi strävar efter att vara din långsiktiga samarbetspartner och stödja din verksamhet i varje steg.

Vårt Team

Våra erfarna ekonomer är dedikerade och utgör grundstommen i vårt företag. Vi är beredda att möta dina specifika behov inom redovisning, skattefrågor och affärsrådgivning med vår expertis. Vi tror på att skapa långsiktiga relationer och samarbeta nära våra kunder för att förstå deras affärsutmaningar och mål.

Våra Tjänster

Redokorrekt har ett stort urval av redovisningstjänster för små och medelstora företag. Vår målsättning är att underlätta för dig, oavsett om det handlar om bokföring, löneadministration eller skatterådgivning och låta dig fokusera på att driva och utveckla ditt företag.

Varför Välja Oss

Vi är stolta över att vara en del av näringslivet i Malmö och vi förstår de lokala kraven och utmaningarna genom vår lokal närvaro.

• Lokal Närvaro: Vi är stolta över att vara en del av Malmös näringsliv och förstår de lokala kraven och utmaningarna.

• Engagemang: Vi är hängivna att leverera högkvalitativa tjänster och skapa värde för våra kunder med vårt engagerade team.

• Skräddarsydda Lösningar: För att säkerställa att du får precis den support du behöver, anpassar vi våra tjänster efter dina individuella behov

Tveka inte att kontakta oss för att diskutera hur vi kan stödja din verksamhet.

Vi ser fram emot att bli din förtrogna redovisningspartner!

VÅRA ERFARNA EKONOMER

Mousa Widingsson

info@redokorrekt.se

Redovisningsekonom

Salam Ahmad

info@redokorrekt.se

Revisor

Samir Tamim

info@nettoverk.se

Webbhanterare